Receptek

Elkészítés

Magyarosított bulgur köret ALAPRECEPT

Az eredeti bulgur köret egy kicsit magyarosítva.

Hozzávalók

  • 4 személyre

    10 dkg vaj
    1 fej hagyma
    1 konzerv paradicsompüré
    2 bögre Bulgurland bulgur
    1 közepes méretű tv paprika
    1 közepes fej paradicsom

A bulgurt megmossuk. Oliva olajon megpároljuk a hagymát, beletesszük a bulgurt, kicsit pirítjuk, hozzáadjuk a paradicsom pürét, sót, borsot, csíkokra vágott paprikát, egész paradicsomot (kivesszük ha elkészült) majd 1,5 szeres húslevessel felengedjük. Ha felforrt átkeverjük, és 15 percre bedugjuk a sütőbe, így egyenletesen kapja a meleget és minden szem puha lesz (200 fok légkeverés). Salátadarabokkal összekeverhetjük, úgy még finomabb. Egy pohár natúr joghurttal vagy kefirrel isteni ebéd.

Jó étvágyat!

Kommentek

Copyright ©2016 Bulgur Minden jog fenntartva. | Készítette: Webidea Informatika